fbpx

Rejsebetingelser

Bestilling

Bestilling af rejsen foretages på Velochallenge.dk og inden bestillingen kan gennemføres, skal indhold og vilkår accepteres. Efter betaling af depositummet / eller pakkerejsens pris er bestillingen gyldig og bindene. Du vil som bekræftelse modtage en ordrebekræftelse udstedt at Vélo Challenge ApS.

Indbetales rater ikke rettidigt, betragter Vélo Challenge ApS rejsen som afbestilt.

Afbestilling af rejsen

Deltagere kan afbestille en pakkerejse inden rejsens begyndelse. I tilfælde af afbestilling opkræver Vélo Challenge ApS et standardiseret afbestillingsgebyr, der er fastsat på baggrund af afbestillingstidspunkt og pakkerejsens pris:

Ved afbestilling mere end 200 dage før afrejse kompenseres Vélo Challenge ApS med det indbetalte depositum.

Ved afbestilling mellem 200 og 150 dage før afrejse kompenseres Vélo Challenge ApS med 20% af pakkerejsens pris.

Ved afbestilling mellem 150 og 100 dage før afrejse kompenseres Vélo Challenge ApS med 35 % af pakkerejsens pris.

Ved afbestilling mellem 100 og 50 dage før afrejse kompenseres Vélo Challenge ApS med 50 % af pakkerejsens pris.

Ved afbestilling senere end 50 dage før afrejse kompenseres Vélo Challenge ApS med 100% af pakkerejsens pris.

Vélo Challenge ApS anbefaler den rejsende at tegne en separat afbestillingsforsikring, som kan sikre tab såfremt afbestilling sker grundet pludselig opstået sygdom. Den rejsende kan eventuelt tegne afbestillingsforsikring ved Gouda Rejseforsikring eller Europæiske ERV.

Aflysning eller ændring af rejsen

Vélo Challenge ApS er forpligtiget til at gennemføre rejsen i henhold til rejsens beskrivelse på Velochallenge.dk. På turen kan der dog opstå ændringer grundet vejr- eller trafikforhold, og i denne sammenhæng påtager Vélo Challenge ApS sig intet ansvar.

Vélo Challenge ApS forbeholder sig retten til at aflyse pakkerejsen, såfremt mindre end 20 rejsende har tilmeldt to måneder før afrejse. Deltagerne får naturligvis pengene refunderet såfremt rejsen aflyses grundet manglende tilmeldinger.

Rejsens pris

Vélo Challenge ApS forbeholder sig retten til at forhøje prisen, såfremt væsentlige prisændringer skulle forekomme mellem tilmelding og rejsens start, som følge af ændringer i: Prisen for befordring af passagerer, som følge af udgifter til brændstof eller andre energikilder. Skatter, afgifter eller gebyrer for pakkerejsens rejseydelser, som er pålagt af en tredjemand, der ikke er direkte involveret i leveringen af pakkerejsen, eller valutakurser, som er af betydning for pakkerejsen.

Prisstigninger varsles senest 20 dage før rejsens start. Stiger prisen på pakkerejsen mere end 8%, kan kunden frit hæve købet. Såfremt aftalen hæves, betales pakkerejsens fulde beløb retur til kunden indenfor 14 dage.

Deltagere

Rejsende skal før afrejse være fyldt 18 år

Pas og visum

På rejsen skal medbringes gyldigt pas for hele rejsens periode. For danske statsborgere kræves der ikke visum til besøgte destinationer.

Har rejsedeltageren ikke oplyst korrekt navn ved tilmeldingen og bliver afvist i lufthavnen som følge heraf, hæfter rejsedeltageren selv for en ny flybillet.

Bagage og cykel

Vélo Challenge ApS påtager sig ikke ansvar for bortkommet, beskadiget eller stjålet bagage. Tyveri af cykler, eller andre ejendele erstattes ikke af Vélo Challenge ApS. Der henvises i alle tilfælde til eget forsikringsselskab. Det anbefales at tegne en rejse- og bagageforsikring. Cyklerne skal forsikres gennem eget forsikringsselskab. Det gælder både på turen og under evt. transport med fly/bus/bil/færge/tog osv.

Rejseforsikring

Vélo Challenge anbefalder, at der tegnes en separat rejseforsikring som nævnt ovenfor. Dette skal tegnes af den rejsende selv og dækker hvis du bliver akut syg eller kommer til skade på din ferie i udlandet.

Rejsegarantifonden

Vélo Challenge ApS er mellem af rejsegarantifonden (Reg. Nr. 3327) deltagere / rejsende er dækket ved konkurs.

Klager og Reklamationer

Har den rejsende klager eller reklamationer, skal disse sendes info@velochallenge.dk senest 8 dage efter rejsens afslutning.

Har du spørgsmål til rejsebetingelserne, kan spørgsmål rettes telefonisk på tlf.: 2976 9200 eller via e-mail på info@velochallenge.dk