fbpx

Persondatapolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Vélo Challenge, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Pasnummer

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.Deling af persondata sker i forbindelse med udførelse af det kontraktuelle forholder mellem dig som kunde og Vélo Challenge som udbyder.

Det betyder, at Vélo Challenge overleverer informationer til tredjemand i forbindelse med pakkerejsens gennemførelse.Persondata videregives til følgende leverandører:

  • Hoteller
  • Flyselskaber

Dine persondata vil i driftsmæssige henseender blive overladt til leverandører, som hjælper Vélo Challenge i drift af virksomheden. Dette kunne eksempelvis være en grafiker, der udvikler Vélo Challenges hjemmeside. Hertil kan der være private og offentlige myndigheder, hvor Vélo Challenge ved lov er underlagt udlevering af dine persondata.

Personoplysningerne registreres hos Vélo Challenge og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Vélo Challenge har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Vélo Challenge er: Peter Bøtcher Jensen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Vélo Challenge har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@velochallenge.dk.

Du er velkommen til at stille spørgsmål vedrørende behandling af dine persondata.

Se kontakt oplysninger nedenfor:

Vélo Challenge

Bernhardt Jensens Boulevard 91 10 tv.

8000 Aarhus

CVR-nr: 39664836

Telefon: +45 2976 9200

Mail: Info@Velochallenge.dk

Cookies

På www.velochallenge.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.