fbpx

Et anderledes rejsebureau

Vélo Challenge udsprang fra ideen om at skabe og gennemføre de ultimative cykeludfordringer. Samtidig ønskede vi at skabe et fællesskab for andre ligesindede med samme trang til at udfordre sig selv på cykel. Og voilá! Det blev starten på Vélo Challenge – et moderne rejsebureau for cykelentusiaster.

Vores mål og drivkraft er at give dig den ultimative cykeloplevelse. Vi har derfor specialiseret os i at skræddersy cykeludfordringer i hele Europa, hvor vi har udforsket og tilbagelagt mere end 7.000 kilometer i ti forskellige lande. Vi sætter en stor ære i at planlægge alle aspekter af rejsen ned til mindste detalje, så det som deltager er nemt og ubesværet at deltage i vores challenges.

Vélo Challenge er ejet og drevet af passionerede cykelmotionister. Vi deler den store glæde ved cykling med alle vores deltagere. Derfor cykler vi også selv med på turene og tager udfordringerne op som et hold med et fælles mål. Det gør vi til dels, fordi vi ønsker at give vores deltagere den bedst mulige cykeloplevelse, og fordi vi samtidig kan lide at være i øjenhøjde. Men mest af alt gør vi det, fordi vi simpelthen ikke kan lade være! Vi nyder cykling som en holdsport, og hver eneste challenge giver nye, unikke oplevelser i bagagen. Dem vil vi ikke være foruden.

Alle vores challenges er bygget op af fire fundamentale elementer

  1. Vi skubber dine grænser

Alle challenges er grænseoverskridende og skræddersyet til at udfordre deltagerne både fysisk og mentalt. Hver challenge er designet med en hårdhed, hvor de fleste vil sige ”det er bindegalt – nej tak”, men hvor nogle få vil sige ”wow, det må prøves – mon jeg kan klare det?”

  1. Vi leverer service i topklasse

Når nu vi tillader os at sætte nye standarder for gængse cykelrejser, og tilmed kalder dem cykeludfordringer, skal servicen naturligvis følge trop. Alle deltagere skal have en fornemmelse af, at de er med på et rigtigt cykelhold. Derfor lægger vi vægt på kvalitet i alle aspekter af processen. På ruterne bliver vi fulgt tæt af servicebiler med et team af kompetent personale. 

  1. Vi tilrettelægger etaperne nøje

Med inspiration fra de store Grand Tours er hver challenge arrangereret som et etapeløb, hvor hver dag har en ny destination som mål – og hver dag er en ny gennemført sejr! Vi undgår landeveje med masser af trafik, og ruterne er altid nøje afprøvet, før vi sender vores deltagere afsted. Det skal være en gennemført oplevelse hele vejen igennem.

  1. Vi er din (anden) cykelklub

Oplevelsen starter ikke først på selve afrejsedagen, men allerede i bestræbelserne på at blive klar til den ultimative cykeludfordring. I månederne op til afgang arrangerer vi derfor forskellige camps og træningsture, hvor kommende og tidligere deltagere kan mødes og træne sammen. Det sociale aspekt er en vigtig del af Vélo Challenge, og vi værner om fællesskabet i vores særlige cykelklub.

Spørg os om hvad som helst!!

VÉLO CHALLENGE APS

CVR 41796413
Platzvej 6 st. 7100 Vejle

TLF: +45 2976 9200
Mail: Info@Velochallenge.dk

Rejsegarantifonden
reg.nr. er 3327