fbpx

Sierra Nevada Camp

fra 7. maj til 14. maj 2022

Etaper6

Kilometer626 km

Højdemeter13.100 hm

Lande1

Kom i super form i et af europas bedste cykelområder

Tag med Vélo Challenge til Sierra Nevada – et helt igennem fantastisk område at cykle i, og efter vores mening et af de allerbedste. Mange professionelle ryttere vælger at placere deres træningslejre i netop Sierra Nevada, hvilket er en stærk indikator for, at cykelforholdene er gode. Vi bor på luksusresort nær byen Motril ved kysten Costa Tropical, hvor vejret er fantastisk med ca. 320 solskinsdage om året. Det betyder også, at området er ideelt at cykle i året rundt. Vejene er gode, og lokalbefolkningen er flinke til at tage hensyn til cyklister.

Området byder på mere end 20 stigninger i HC-kategorien

I området er blandt andet bjerget Pico Veleta, som er Europas højeste asfalterede stigning med 3.398 meter over havets overflade. Hertil kan stigninger som Cabra Montes, Trevelez, Sierra de Lújar, La Carretera de la Cabra og Haza Del Lino findes i området. Vi benytter det fantastiske terræn til at træne op til vores store cykeludfordringer i henholdsvis juni, juli og august. Vi fokuserer målrettet på bjergkørsel, og træningslejren er derfor også ideel som opvarmning til sommerens gran fondos, såsom La Marmotte, Maratona dles Dolomites eller Tour du Mont Blanc.

SIERRA NEVADA CAMP PROGRAM

Vi bor på Playa Granada Club Resort

Playa Granada Club Resort har en ideel beliggenhed syd for Granada, mellem Sierra Nevada og Costa Tropical, så du kan give den ”full gas” i bjergene og herefter tilbringe resten af ​​dagen med at solbade på stranden. Et vidunderligt sted med tre udendørs pools, spaområde og direkte adgang til middelhavet. Her er der rig mulighed for restitution efter vores daglige træningsture. Har man mere energi efter træningsturene er her et væld muligheder som indbyder til sportslige aktiviteter i form af tennis, fodbold, golf, volleyball, yoga, vandsport eller sågar bueskydning.

Tag gerne ledsager med, også selv om hun/han ikke cykler – der er meget at give sig til og opleve i området, mens du cykler.

Det praktiske tager vi os af!! du kan fokusere 100% på at cykle og nyde livet

Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af.  Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden spises på de enkelte etaper (ledsagere skal selv sørge for middagsmad). Vi vil have to til tre planlagte stop med opsatte depoter, hvor rytterne kan fylde egne energidepoter godt op.

Vi arrangerer transport for både dig og din cykel hele vejen fra Danmark til Hotel Playa Granada Golf, der ligger på den spanske solkyst mellem Malaga og Granada. Du rejser med fly fra enten København eller Billund. Din cykel afleverer du enten i Roskilde eller Vejle tre dage før afrejse.

Guider fra Vélo Challenge sørger for at etaperne forløber planmæssigt. På etaperne er der plads til at følge sin egen rytme, da vi laver opsamlinger efter bjergene/bakkerne. En af vores kaptajner danner gruppetto, mens en anden kører med de hurtigste på dagen. På den måde minimerer vi ventetid på bakker og bjerge for de hurtigste, og de bagerste skal ikke føle sig presset over at nogen måtte vente på dem.

INKLUDERET I Sierra Nevada Camp

7 Overnatninger på 4**** hotel (dobbeltværelse).

6 tilrettelagte ruter i bjergrigt terræn.

Danske guider står for de enkelte træningsture.

Fly fra København eller Billund t/r.

Cykeltransport fra Vejle eller Roskilde t/r.

Morgenmadsbuffet med drikkevarer.

Aftensmadsbuffet med drikkevarer.

Depotservice på etaperne.

Servicebil.

Aflåst rum til cykler og udstyr.

Ruter til GPS.

TILVALG

Enkeltværelse (Pris kr. 2.000,-)

Vi kører som udgangspunkt niveau inddelt (G1) eller gruppe 2 (G2) – i hver gruppe kører ca. 15 deltagere og en kaptajn.

Vi har lavet en vejledende indikator på hvilken gruppe du kan deltage igennem en segmentering baseret på FTP.

A: 3.2 w/kg to 4.0 w/kg FTP.

B: 2.2 w/kg to 3.2 w/kg FTP.

Vær opmærksom på at FTP-intervallet ikke er for hele etaper, men den højeste gennemsnitlige effekt du som deltager kan opretholde i en time målt i watt – med friske ben!

Guider fra Vélo Challenge sørger for at etaperne forløber planmæssigt. På stigningerne er der plads til at følge sin egen rytme, da vi laver opsamlinger efter bjergene/bakkerne. En af vores kaptajner danner gruppetto, mens en anden kører med de hurtigste på dagen. På den måde minimerer vi ventetid på bakker og bjerge for de hurtigste, og de bagerste skal ikke føle sig presset over at nogen måtte vente på dem.

Pris for cyklende 9.995 kr. - Pris for ledsagere 7.995 kr.

Kommende og tidligere deltagere af en challenge gives 1000 kr. i rabat.

Depositum på kr. 1.995 trækkes ved tilmelding.

Resterende beløb opkræves i to lige store rater. Rate 1 trækkes 01.02.2022  og rate 2 trækkes 01.04.2022