fbpx

Sierra Nevada Camp

fra 7. maj til 14. maj 2022

Etaper5

Kilometer626 km

Højdemeter13.100 hm

Lande1

Kom i super form i et af europas bedste cykelområder

Tag med Vélo Challenge til Sierra Nevada – et helt igennem fantastisk område at cykle i, og efter vores mening et af de allerbedste. Mange professionelle ryttere vælger at placere deres træningslejre i netop Sierra Nevada, hvilket er en stærk indikator for, at cykelforholdene er gode. Vi bor på luksusresort nær byen Motril ved kysten Costa Tropical, hvor vejret er fantastisk med ca. 320 solskinsdage om året. Det betyder også, at området er ideelt at cykle i året rundt. Vejene er gode, og lokalbefolkningen er flinke til at tage hensyn til cyklister.

Området byder på mere end 20 stigninger i HC-kategorien

I området er blandt andet bjerget Pico Veleta, som er Europas højeste asfalterede stigning med 3.398 meter over havets overflade. Hertil kan stigninger som Cabra Montes, Trevelez, Sierra de Lújar, La Carretera de la Cabra og Haza Del Lino findes i området.

Vi benytter det fantastiske terræn til at træne op til vores store cykeludfordringer i henholdsvis juni, juli og august. Vi fokuserer målrettet på bjergkørsel, og træningslejren er derfor også ideel som opvarmning til sommerens gran fondos, såsom La Marmotte, Maratona dles Dolomites eller Tour du Mont Blanc.

 

 

Playa Granada Club Resort

 

 

Playa Granada Club Resort har en ideel beliggenhed syd for Granada, mellem Sierra Nevada og Costa Tropical, så du kan give den ”full gas” i bjergene og herefter tilbringe resten af ​​dagen med at solbade på stranden. Et vidunderligt sted med tre udendørs pools, spaområde og direkte adgang til middelhavet. Her er der rig mulighed for restitution efter vores daglige træningsture. Har man mere energi efter træningsturene er her et væld muligheder som indbyder til sportslige aktiviteter i form af tennis, fodbold, golf, volleyball, yoga, vandsport eller sågar bueskydning.

Tag gerne ledsager med, også selv om hun/han ikke cykler – der er meget at give sig til og opleve i området, mens du cykler.

SIERRA NEVADA CAMP PROGRAM

Hvad kræver det at deltage?

INKLUDERET I Sierra Nevada Camp

Overnatninger på 4**** hotel (dobbeltværelse)

Morgenmadsbuffet på hotellet.

Aftensmadsbuffet på hotellet.

Drikkervarer til morgen- og aftensmadsbuffet.

Fem tilrettelagte ruter i bjergrigt terræn.

Danske guider står for de enkelte træningsture.

Aflåst rum til cykler og udstyr.

Cykel- og tøjvask.

Ruter til GPS.

TILVALG

Lufthavnstransport fra Malaga Lufthavn (Pris kr. 250 pr. pers.)

Lufthavnstransport til Malaga Lufthavn (Pris kr. 250 pr. pers.)

Enkeltværelse (Pris kr. 2000,-)

Cykelleje – Cannondale

DET SKAL DU SELV SØRGE FOR

Fly tur/retur (se evt. forslag nedenfor “Fly tur/retur”)