fbpx

Challenges

Ambitionen for Vélo Challenge er at skubbe til dine grænser.

Ambitionen for Vélo Challenge er at skubbe til dine grænser. Vi arrangerer unikke cykeludfordringer med fokus på de fysiske og mentale udfordringer, som cykelsporten byder på. Vi udfordre dig til at opnå nye højder med din træning.  Alle etaper er tilrettelagt i Europas mest udfordrende og legendariske områder, og vi har personligt afprøvet alle ruter nøje på forhånd.

Ride across Europe

13 dage   2300 km

 

 

Ride Across Europe byder på alle de fysiske og mentale udfordringer, som cykelsporten rummer. På 12 etaper og 2300 km. skal du sammen med deltagere fra hele landet cykle gennem Europas mest berygtede og legendariske områder. Vi kører Ride Across Europe fra den østjyske by Vejle til middelhavsbyen Nice i Sydfrankrig. På vejen oplever du livet som professionel cykelrytter.

Km 2300

Etaper 12

Hm 28.000

The alp challenge

7 dage  720 km

 

The Alp Challenge er inspireret er af de store cykelløb, der hvert år køres i Alperne, såsom Tour de France, Criterium Dauphiné og Paris-Nice. Du vil som deltager møde de samme udfordringer, som de professionelle ryttere i forhold til kilometer og højdemeter – tempoet vil dog være et helt andet. The Alp Challenge er en meget autentisk cykeludfordring, hvor du som rytter vil blive presset maksimalt.

Km 720

Etaper 5

Hm 18.000

Coast Challenge Denmark

6 dage  1100 km

 

Coast Challenge Denmark strækker sig over mere end 1100 km, som skal gennemføres på blot seks dage. På vejen skal vi igennem noget af det smukkeste, mest varierede og udfordrende terræn Danmark kan byde på. Turen kommer til at stille krav til din fysik samt evne til at samarbejde, når du sammen med dine holdkammerater skal køre mellem 150-200 km om dagen.

Km 500

Etaper 6

Hm 5.000

Pico Veleta Challenge

7 dage  620 km

 

Pico Veleta Challenge køres I september og oktober, som er en del af vores Sierra Nevada Camp. Pico Veleta er Europas højeste vejbelagte stigning, og en udfordring vi ikke kan komme udenom. Vi starter helt nede ved vandkanten, nul meter over vandets overflade, og kører meter for meter indtil vi står på toppen af Pico Veleta i 3.395 meters højde.

Km 620

Etaper 5

Hm 13.000

Dolomites Challenge (coming soon)

10 dage  1400 km

 

Dolomits Challenge starter i den italienske by Trieste og slutter Thonon-les-Bains ved Geneve søen i Frankrig. På 8 etaper kan du forvente en oplevelsesrig og ekstrem hård rejse gennem Slovenien, Østrig, Schweiz, Frankrig og ikke mindst Italien, hvor det meste af denne legendarisk udfordring finder sted.

Km 1400

Etaper 8

Hm 24.000