fbpx

Zwift group rides

Er ude altid bedst?

Fra november til og med februar kan du med sammen med Vélo Challenge gøre vintertræningen lidt sjovere via det virtuelle træningsmiljø Zwift.  Hver tirsdag 17.30 kører vi et ”Group Ride” på 50 km. De første 40 km kører vi sammen med 2,5 W/kg – Herefter er der mulighed for at kører race de sidste 10 km.

Som afslutning på vores virtuelle vintertræning kører vi Tour de Zwift, som er en god challenge på syv etaper, som hvert år har flere tusinde deltagere fra hele verden.

Træning er blot et gratis tilbud til dig som deltager, men ikke en nødvendighed for at deltage i Velo Challenges Cykeludfordring. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Når du er tilmeldt en af vores challenges bliver du inviteret til en facebookgruppe hvor alt det praktiske omkring træninger foregår herunder Zwift Group Rides.

Hver uge sendes en invitation til vores Zwift Group Ride via facebook. Denne tilmelder du dig, hvis du ønsker at deltage. Herefter inviteres du via Zwift Companion. Denne accepterer du, og herefter er det blot at sidde klar på hometraineren 5-10 min. før afgang.  

Obs: Det er vigtigt at du følger ”Peter Bøtcher Vélo Challenge”, ellers kan vi ikke invitere dig.

For mere information kan du se denne film fra “GPLAMA” som forklare hvordan det hele virker.