fbpx

Trænings-weekender 2023

Skal formen booste inden sommerens cykeludfordringer, så er vores træningsweekender en fantastisk mulighed!

KOM I TOPFORM TIL SOMMERENS UDFORDRINGER

Skal formen booste inden sommerens cykeludfordringer, så er vores træningsweekender en fantastisk mulighed. Her kan du møde, og træne sammen med, andre cykelmotionister som dig selv, hvor flere af dem endda har den samme målsætning.

Træningsweekenderne er designet til at forbedre din udholdenhed, derfor cykler vi også relativt mange kilometer. Weekender består af to træningsdage hvor vi cykler mellem 150 og 180 km. om dagen. Det bliver dog ikke udelukkende træningen af dieselmotoren – vi har også dagligt en eller to race-crits, hvor vi kører en rundstrækning afgrænset af omgange eller tid. Her er der lagt op til, at give den fuld gas og få pulsen helt op.

Weekenderne skal dog ikke udelukkende gå op i træning, da det også er vigtigt, at vi får en hyggelig weekend. Derfor byder weekenderne også på fællesspisning morgen og aften, samt ”fejring” efter etaperne hvor der deles erfaringer og røverhistorie over en øl eller to.

top service fra start til mål

Når du deltager en træningsweekend arrangeret af Vélo Challenge, så tager os af alt det praktiske og turene er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100 % på træningsturene. Vi overnatter på gode hoteller der kan tilbyde en service som, tilgodeser et hold at cykelryttere – det betyder blandet andet cykelopbevaring, cykelvask, store mængder mad og en god seng.

På vores træningstur eskorteres de enkelte grupper af BMW Race Marshalls, som er med til at øge sikkerheden på især de mange snoede og smalle landeveje vi ofte kører på. Udover sikkerheden, så giver det er rigtig godt flow i grupperne og samtidig en følelses af at man ikke bare er på en almindelig træningstur. Vi har også en servicebil med på etaperne, hvor du kan få forplejning samt tilgå din egen taske med f.eks. ekstra cykeltøj. Servicebilen gør hver dag tre stop hvor deltagerne har mulighed for at få forplejning, som er en del af pakken når du er tilmeldt vores træningsweekender.

HVAD SKAL DER TIL FOR AT DELTAGE?

På træningsweekenderne er det muligt at deltage på to forskellige niveauer, som er henholdsvis A og B. Deltagere kan skifte mellem de to niveauer undervejs, så man kan køre den fart, der passer til benene på den pågældende etape.

Vi har lavet en vejledende indikator på, hvilken gruppe du kan deltage i baseret på FTP

A: 3.0 – 4.0 w/kg FTP

B: 2.5 – 3.0 w/kg FTP

Vær opmærksom på, at FTP-intervallet ikke er for hele etaper, men den højeste gennemsnitlige effekt du som deltager kan opretholde i en time målt i watt – med friske ben! Vi står klar med råd og vejledning, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Hvad koster det at deltage?

Prisen afhænger af om du ønsker at bo på enkelt- eller dobbeltværelse.

Pris på delt dobbeltværelse

kr. 1.295, –

Pris på enkeltværelse

kr. 1.645,-

Deltagelse i éndagstræninger

Gratis uden forplejning  – Med forplejning under etaperne 95,-

I forbindelse med træningsweekenderne, er det også muligt kun at deltage på én af dagene uden overnatning. Deltagelse i éndagstræninger er gratis. Ønskes forplejning på etaperne så koster det 95 kr. – og så sørger vi for energipulver, barer, frugter, nødder, sodavand og en lækker sandwich. Tilmelding samt betaling sker i samme tilmeldingsmodul som træningsweekenderne.

Camp Jylland

Vejle Center Hotel

FRA 22. TIL 23 .APRIL

Km 296

Etaper 2

Hm 2440

Camp Sjælland

Kobæk strand Hotel

FRA 6. TIL 7. MAJ

Km 331

Etaper 2

Hm 1490

Camp Fyn

NyBorg Strand Hotel

FRA 17. TIL 18. JUNI

Km 363

Etaper 2

Hm 1800