skip to Main Content

Turen i 2020 blev revet væk, og vi tager igen kampen op mod Alperne i 2021 - skal du deltage i 2021?

tilmeld dig vores challenger liste og FÅ BESKED NÅR TILMELDING TIL 2021 ÅBNER

Vi er glade for at meddele, at vi kører Alp Challenge igen i 2021. Interessen for turen i 2020 var enorm. I forbindelse med salget af Alp Challenge, har vi modtaget mere end 100 forespørgsler på en ny tur i 2021. Denne efterspørgsel vil vi gerne imødekomme ved at køre turen igen 2021.

På alle vores udfordringer er der et begrænset antal pladser. Tilmeld dig vores Challenger Liste og få besked inden salget af Alp Challenge startes

Udover muligheden for at komme foran i køen, sender vi dig spændende nyt omkring nuværende og kommende cykeludfordringer.

Vi ses!! 

Tilmelding til Challenger Listen er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen nederst i vores nyhedsbreve. Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde dig. Ved at acceptere betingelserne giver du dit samtykke til, at Velo Challenge (CVR 39664836) kan sende dig markedsføring pr. e-mail og sociale medier om følgende:

  • Information omkring eksisterende og kommende cykeludfordringer udbudt af Vélo Challenge.
  • Information om beslægtede produkter såsom cykeltøj, træningsture og træningsprogrammer.
  • Information om virksomheden Vélo Challenge, samt nyheder om denne.

Du giver ligeledes samtykke til, Vélo Challenge indsamler, registrerer og opbevarer de personoplysninger, som du har afgivet, og benytter dem til at sende dig markedsføring via email og sociale medier. Dine oplysninger vil blive behandlet fortrolig. Læs vores persondatapolitik her. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at afmelde dig nyhedsbrevet nederst i hver enkel email ved at klikke på ”unsubscribe” eller ved at sende en mail til info@velochallenge.dk

Endvidere er du til enhver tid berettiget til at bede om information om, hvilke oplysninger Vélo Challenge behandler om dig, og du kan altid bede om at oplysningerne rettes, blokeres eller slettes. Du kan kontakte Vélo Challenge vedrørende dette på Info@velochallenge.dk 

Vélo Challenge persondatapolitik har til formål at forklare, hvordan dine persondata indsamles og anvendes i henhold til gældende lovgivning.

Kontakt information

Du er velkommen til at stille spørgsmål vedrørende behandling af dine persondata. Se kontakt oplysninger nedenfor:

Vélo Challenge

Bernhardt Jensens Boulevard 91 10 tv.

8000 Aarhus

CVR-nr: 39664836

Telefon: +45 7174 2747

Mail: Info@Velochallenge.dk

Bruge af persondata

Vélo Challenge anvender dine persondata i to overordnede sammenhænge: Gennemførelse af pakkerejsen og Markedsføring:

Gennemførelse af pakkerejsen.
Dine persondata anvendes til at gennemføre det kontraktuelle forhold, der er mellem dig som kunde og Vélo Challenge som udbyder. Det betyder, at dine persondata bruges til følgende:

Identificering og servicering af dig som kunde
Fakturering af dit køb
Bestilling af hoteller
Bestilling af fly
Til at gennemføre det kontraktuelle forhold mellem dig og Vélo Challenge, forespørges følgende oplysninger:

Navn
Adresse
E-mail
Fødselsdato
Pasnummer
Markedsføring
Såfremt du har accepteret at modtage markedsføringskampagner, vil dine persondata blive anvendt i denne forbindelse. Du kan til enhver tid framelde dig fremtidige kampagner.

Deling af dine persondata

Deling af persondata sker i forbindelse med udførelse af det kontraktuelle forholder mellem dig som kunde og Vélo Challenge som udbyder. Det betyder, at Vélo Challenge overleverer informationer til tredjemand i forbindelse med pakkerejsens gennemførelse.

Persondata videregives til følgende leverandører:

Hoteller
Flyselskaber
Dine persondata vil i driftsmæssige henseender blive overladt til leverandører, som hjælper Vélo Challenge i drift af virksomheden. Dette kunne eksempelvis være en grafiker, der udvikler Vélo Challenges hjemmeside. Hertil kan der være private og offentlige myndigheder, hvor Vélo Challenge ved lov er underlagt udlevering af dine persondata.

Opbevaring af persondata

Vélo Challenge opbevarer dine persondata indtil forretningsforholdet mellem dig som kunde og Vélo Challenge ophører. Dine persondata vil herefter blive slettet.

Har du som kunde accepteret at modtage markedsføringskampagner, beholder Vélo Challenge persondata.

Såfremt oplysninger gemmes af hensyn til en retslig forpligtelse, eller af andre legitime forhold, kan opbevaringsperioden variere.

Dine rettigheder

Vélo Challenge vil til enhver tid gratis udlevere de persondata, du som kunde har indgivet. Du kan som kunde tilmed få en udspecificering af, hvilke leverandører dine personoplysning er udleveret til, og hvad de er anvendt til.

Såfremt du ønsker at rette dine persondata, kan du til enhver tid gøre dette. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage, hvorefter brug af dine persondata fra tilbagetrækningstidspunktet vil ophøre. Dine persondata vil herefter blive slettet.

Dette kan du gøre ved at sende en mail til info@Velochallenge.dk

Edit This Page Edit with WPBakery Page Builder 

Medlem af

Back To Top
X