fbpx

Sierra Nevada Camp

Fra 09. til 16. maj 2024

  • Etaper – 6 46% 46%
  • Kilometer – 650 32% 32%
  • Højdemeter – 14.000 40% 40%
  • Lande – 1 13% 13%

Ovenstående skala er en sammenligning med stats fra vores øvrige rejser.

Kom i topform til sommerens udfordringer

Tag med Vélo Challenge til Sierra Nevada – et helt igennem fantastisk område at cykle i, og efter vores mening et af de allerbedste. Mange professionelle ryttere vælger at placere deres træningslejre i netop Sierra Nevada, hvilket er en stærk indikator for, at cykelforholdene er gode. I området ligger blandt andet bjerget Pico Veleta, som er Europas højeste asfalterede stigning med sin top i 3.398 meter over havets overflade. Hertil kan stigninger som Cabra Montes, Trevelez, Sierra de Lújar, La Carretera de la Cabra og Haza Del Lino findes i området. Vi bor på et luksusresort nær byen Motril ved kysten Costa Tropical, hvor vejret er fantastisk med ca. 320 solskinsdage om året. Det betyder også, at området er ideelt at cykle i året rundt. Vejene er gode, og lokalbefolkningen er flinke til at tage hensyn til cyklister.

Program og etaper

Ruterne er vel tilrettelagte og kan downloades til din cykelcomputer. På de tre sværeste etaper har vi lavet alternative ruter for tilpasse dem til deltagernes niveauforskelle – så kan du selv vælge, hvad benene er til.

Klik “læs mere” for at se hele programmet.

Vi bor på Impressive Playa Granada

Impressive Playa Granada har en ideel beliggenhed syd for Granada, mellem Sierra Nevada og Costa Tropical, så du kan give den ”full gas” i bjergene og herefter tilbringe resten af ​​dagen med at solbade på stranden. Et vidunderligt sted med tre udendørs pools, spaområde og direkte adgang til Middelhavet. Her er der rig mulighed for restitution efter vores daglige træningsture. Har man mere energi efter træningsturene, er her et væld af muligheder, som indbyder til sportslige aktiviteter i form af tennis, fodbold, golf, volleyball, yoga, vandsport eller sågar bueskydning.

Tag gerne en ledsager med, også selv om hun/han ikke cykler – der er meget at give sig til og opleve i området, mens du cykler.

Hvad skal der til for at deltage?

Deltagerne er typisk stærke cykelmotionister på mellem 30 og 65 år (gennemsnitsalder på 49 år i 2021), som tændes af en fed udfordring, der kan rykke deres grænser og give dem oplevelser for livet. Alderen er ikke afgørende for deltagelsen på vores ture. Det vigtigste er, at du som deltager er indstillet på at træne hårdt og målrettet for at komme i form.

På vores ture er det muligt at deltage på to forskellige niveauer, som er henholdsvis gruppe A og B. Deltagere kan skifte mellem de to niveauer undervejs, så man kan køre den fart, der passer til benene på den pågældende etape. På kuperede etaper med mange højdemeter er der plads til at følge sin egen rytme, da vi laver opsamlinger ved vores depoter.

Vi har lavet en vejledende indikator på, hvilken gruppe du kan deltage i baseret på FTP og/eller solo gennemsnitsfart på en flad 100 km rute.

A: 3.0 – 4.0 w/kg FTP

B: 2.5 – 3.0 w/kg FTP

Kender man ikke sit FTP, så har vi lavet en anbefaling baseret på den komfortable gennemsnitsfart på en flad 100 km rute. Brug dog som udgangspunkt FTP som guidance, da gennemsnitsfarten er afhængig af mange variabler, såsom vejr og terræn.

Vi står klar med råd og vejledning, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

top service fra start til mål

Når du køber en pakkerejse, har det nogle helt klare praktiske fordele. Rejser udbudt af Vélo Challenge omfatter, at vi sørger for hoteller, transport, cykeltransport, forplejning og servicecrew. Vi tager os af alt det praktiske og turene er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100 % på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape.

Inkluderet

Syv hotelovernatninger på Impressive Playa Granada (Resort****)

All-inclusive på Playa Granada (Resort****)

Flytransport København til Malaga t/r

Cykeltransport fra Vejle eller Roskilde t/r

Bagagetransport fra Vejle eller Roskilde t/r

Lufthavnstransport fra/til Malaga

Depotservice på etaperne

Erfarne guider / Kaptajner (Danske)

Hvad koster det at deltage?

Pris på delt dobbeltværelse (All-inclusive)

Normalpris: kr. 11.495 – USOLGT

*Medlemspris kr. 10.495 – USOLGT

Det er muligt at tilmelde sig dobbeltværelsesprisen uden at du selv har en værelseskammerat – vi finder en til dig!!

Pris på enkeltværelse (All-inclusive)

*Normalpris: kr. 14.495 – USOLGT

Medlemspris kr. 13.495 – USOLGT

Pris for ledsager / ikke cyklende

Normalpris kr. 9.495 – USOLGT

*Medlemmer: Cyklende der tidligere har deltaget på en rejse med Vélo Challenge.

KOm på venteliste