fbpx

RIDES & TRAINING

kom i form og bliv en del
af fællesskabet!

Vélo Challenge cykelrejser er skræddersyede til at udfordre dig maksimalt som rytter – både fysisk og mentalt. For vores ture, Ride Across Europe, Alp Challenge og Pico Veleta challenge, er det altafgørende, at du som deltager investerer i den optimale forberedelse inden turens start.

Vi arrangerer Camps i Sierra Nevada Spanien, træningsweekender og social rides rundt omkring i landet. Herudover har du har sågar også mulighed for at deltage i virtuelle rides gennem Zwift.

Vi skal nok få dig i form!!

Sierra Nevada Camp

Vi anbefaler at i deltager i vores Sierra Nevada Camp, hvor der vil være fokus på bjerkørsel. Er du tilmeldt en af vores challenges opnår du hele 15% i rabat på campen.

Weekend camps

Vi arrangerer weekend camps i Danmark kun for vores deltagere. Den første fra Kragsbjerggaard i Odense og den anden fra Hornstrup kursuscenter i Vejle.

one day rides

Vi arrangere seks fællestræninger rundt omkring i Danmark hvor deltagerne kan mødes og træne frem mod deres kommende cykeludfordringer i .

Zwift group rides

Fra november til og med februar kan du med sammen med Vélo Challenge gøre vintertræningen lidt sjovere via det virtuelle træningsmiljø Zwift.

Vejledende
træningsprogram

Det er utrolig svært at generalisere i forhold til træning. Nedenstående guide skal derfor ses som et overordnet pejlemærke i forhold til kilometer og fordeling. Hvad der er den optimale træning for dig, kan være meget forskellig fra dine holdkammeraters.


6 ugers Opstartsprogram

Vélo Challenge cykelrejser er skræddersyede til at udfordre dig maksimalt som rytter – både fysisk og mentalt. For begge vores ture, Ride Across Europe og Alp Challenge, er det altafgørende, at du som deltager investerer i den optimale forberedelse inden turens start.