fbpx

RIDES & TRAINING

kom i form og bliv en del
af fællesskabet!

Vélo Challenge cykelrejser er skræddersyede til at udfordre dig maksimalt som rytter – både fysisk og mentalt. For at gennemføre vores challenges, er det altafgørende, at du som deltager investerer i den optimale forberedelse inden turens start.

Vi arrangerer Camps i Sierra Nevada Spanien, træningsweekender og social rides rundt omkring i landet. Herudover har du har sågar også mulighed for at deltage i virtuelle rides gennem Zwift.

Vi skal nok få dig i form!!

Weekend camps

Vi arrangerer weekend camps i Danmark. På den første kører vi Fyn rundt, og den anden står på bakketræning i området nær Vejle

one day rides

Vi arrangere seks fællestræninger rundt omkring i Danmark hvor deltagerne kan mødes og træne frem mod deres kommende cykeludfordringer i .

Zwift group rides

Fra november til og med februar kan du med sammen med Vélo Challenge gøre vintertræningen lidt sjovere via det virtuelle træningsmiljø Zwift.

Vejledende
træningsmængde

Det er utrolig svært at generalisere i forhold til træning. Nedenstående guide skal derfor ses som et overordnet pejlemærke i forhold til kilometer og fordeling. Hvad der er den optimale træning for dig, kan være meget forskellig fra dine holdkammeraters.

Nedenstående anbefaling er med udgangspunkt i at din udfordring afholdes primo august – er din udfordring før eller senere skal du blot ændre start datoen.    

  • Jan – 800 km
  • Feb – 1000 km
  • Mar – 1100 km
  • Apr – 1400
  • Maj – 1400 km
  • Jun – 1600 km
  • Jul – 1400 km

Sierra Nevada Camp

Vi anbefaler at i deltager i vores Sierra Nevada Camp, hvor der vil være fokus på bjerkørsel. Er du tilmeldt en af vores challenges opnår du 995,- kr i rabat på campen.