fbpx

RIDE ACROSS EUROPE

9 pladser tilbage
Fra 6. august TIL 18. august 2022

Etaper12

Kilometer2300 km

Højdemeter28.000 hm

Lande8

Leder du efter en udfordring for livet?

Du behøver ikke at lede mere, den er lige her! På 12 etaper skal du sammen deltagere fra hele landet cykle gennem Europas mest berygtede og legendariske områder. Den 2.300 km lange rute fra Vejle til Nice er inspireret af store cykelløb som blandt andet Amstel Gold Race, Liege Bastogne Liege, Tour De France og Giro d’Italia. Etaperne gennemføres i meget forskelligt terræn, og du vil opleve alt fra danske og tyske landeveje til de savtakkede Ardennerne, frodige vinmarker i Alsace, bjergtagende natur i Schweiz, Piemontes mange snoede bjergveje, legendariske bjerge i Alperne og ikke mindst Den Franske Riviera. Etapernes længde og hårdhed svarer til de udfordringer som professionelle ryttere møder i en Grand Tour – tempoet vil dog være et helt andet og så har vi tre daglige depoter undervejs. 

tilrettelagte RUTER

Hvad kræver det at deltage?

Lev som en professionel

På vejen oplever du livet som professionel cykelrytter. Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af. På turen er alle måltider inkluderet. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden tilberedes af vores eget personale. Vi vil som udgangspunkt have tre planlagte stop på hver etape; to korte og en længere frokostpause. Alle pauser på turen er med opsatte depoter, hvor rytterne kan fylde egne energidepoter godt op.

Du og dine nye holdkammerater bliver fulgt af et kompetent serviceteam med massører, depotfolk og en mekaniker. Serviceteamets vigtigste opgaver er at sikre at hele holdet får den support, som er nødvendig for at gennemføre Ride Across Europe. Under etaperne følger de holdet i vores servicebiler og efter etaperne står serviceteamet klar til at hjælpe rytterne. 

INKLUDERET I RIDE ACROSS EUROPE

12 hotel overnatninger på dobbeltværelse (minimum 3***)

Alle måltider er inkluderet (morgen, middag og aftensmad)

Depotservice tre gange dagligt

To erfarne guider / kaptajner (danske)

Serviceteam

Servicebiler (følgebil og en depot/bagage bil)

Teamtøj

Fly retur til Københavns lufthavn

Lufthavnstransport fra hotellet i Nice

Cykeltransport til Danmark (opsamling i Vejle og Roskilde)

Fællestræninger og Zwift meet up

1.000 kr. rabat på vores Sierra Nevada Camp

TILVALG

Enkeltværelse (pris kr. 4000,-)

Cykeltransport til din adresse (pris kr. 600,-)

Fotopakke (pris kr. 500,-)

Det praktiske tager vi os af!

Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af.

TEAMWORK ER ALTAFGØRENDE

Turen er ikke et kapløb, hvor der kåres en vinder ved slutmålet i Nice. Vi kører som et hold, og som rytter skal du naturligvis bidrage til holdet. Dog er der altid plads til dage, hvor benene er tunge, og du har behov for at ligge på hjul i feltet – sådanne dage har alle ryttere. Derfor stilles der store krav til din holdånd, da samarbejde er helt essentielt, for at hele holdet gennemfører de næsten 2.300 kilometer på Europas landeveje. Du vil møde dine holdkammerater 4-5 måneder før turen starter, når vi sammen starter vores fælles træningssamlinger.

FÆLLESTRÆNINGER

Der afholdes fællestræninger, så deltagerne kan danne relationer og træne sammen.

En finishers beretning

Pris kr. 21.995

Depositum ved tilmelding: kr. 2.995

Rate 1 trækkes 1.1.2022: kr. 9.500

Rate 2 trækkes 1.3.2022: kr. 9.500