fbpx

DET PRAKTISKE TAGER VI OS af!

Du skal fokusere 100% på etaperne

Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af.

Hoteller

En cykelrytter skal sove godt, da det er vigtigt for at kunne restituere optimalt. Derfor er hotellerne på Ride Across Europe af høj standard og minimum 3-stjernede. Du sover på dobbeltværelse med en af dine holdkammerater og du finder hurtigt en værelseskammerat, når fællestræningen starter. Det er også muligt at bo på enkeltværelse, hvis det foretrækkes. Enkeltværelse tillægges et ekstra beløb til pakkerejsen.

Forplejning

På vores ture er alle måltider inkluderet (Efter etaperne er drikkevarer ikke inkluderet). Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden tilberedes af vores eget personale. Vi vil som udgangspunkt have tre planlagte stop på hver etape; to korte vandpauser og en længere middagspause. Alle pauser på turen er med opsatte depoter, hvor rytterne kan fylde egne energidepoter godt op.

Cykeltransport

 Vi ved, hvor meget din cykel betyder for dig, og derfor transporteres din cykel på separate holdere, hvor de ikke er i berøring med andre cykler. Opsamling / Afhentning kan ske ved DTC i Vejle eller ved Roskilde Kongrescenter. 

Ønsker du din cykel leveret til din adresse kan du tilkøbe dette for kr. 600.

Serviceteam

På vores cykeludfordringer er der altid et kompetent serviceteam bestående af cykelmekaniker, massør og servicemedarbejdere (antal afhænger af den enkelte tur). Teamet følger dig og dine holdkammerater i vores servicebiler, som også transporterer bagage mellem hotellerne – det skal du som rytter naturligvis ikke selv bære rundt på.   

Kaptajner

Holdkaptajnernes vigtigste opgave er at sørge for, at etaperne forløber sikkert og planmæssigt. Hertil er de rejseledere og er ansvarlige for, at alle deltagerne har det godt og får en oplevelse for livet. Da en rejse med Vélo Challenge ikke starter på selve afrejsedagen, men i bestræbelserne på at blive klar til den ultimative cykeludfordring, så har kaptajnerne også en vigtig rolle i afholde fællestræninger og sørge for, at deltagerne er forberedte.   

Flytransport

Du skal ikke bekymre dig om transport – vi arrangerer flytransport fra Danmark (gælder ikke for Ride Across Europe) til den pågældende startdestination og retur fra måldestinationen efter gennemførslen af din cykeludfordring. Begge afgange er direkte (medmindre andet er beskrevet under inkluderet) og med lufthavnstransport til og fra hotellerne. 

FÆLLESTRÆNINGER

Vélo Challenge arrangerer cykelrejser, som udfordrer dig maksimalt som cykelrytter; både fysisk og mentalt. Det er derfor altafgørende, at du som deltager investerer i den optimale forberedelse inden turstart.