Bagom Vélo Challenge

Vélo Challenge blev grundlagt i 2018 med afsæt i vores store passion for cykelsporten. Vi deler den store glæde ved cykling med alle vores deltagere. Derfor cykler vi også selv med på alle turene og tager udfordringerne op som et hold med et fælles mål. Dels fordi vi sætter en ære i at give vores deltagere den bedst mulige oplevelse og fordi vi nyder, at cykling også er en holdsport – men mest af alt, fordi vi bare ikke kan lade være!

Vélo Challenge udsprang fra ideen om at være et anderledes og utraditionelt cykelbureau. Men hvad gør vi anderledes? Jo, vi arrangerer skræddersyede cykeludfordringer, som rykker grænser for dig som deltager. Derfor kalder vi vores ture for cykeludfordringer frem for cykelrejser. Vores unikke cykeludfordringer er arrangereret som etapeløb, hvor hver dag har en ny destination som mål – og hver dag er en ny gennemført sejr! Alle etaper er tilrettelagt i Europas mest udfordrende og legendariske områder, og vi har nøje afprøvet alle ruter på forhånd.

Oplevelsen starter ikke først på selve afrejsedagen, men i bestræbelserne på at blive klar til den ultimative cykeludfordring. Derfor arrangerer vi på forhånd fællestræninger i hele landet, hvor deltagerne kan møde hinanden og træne sammen. Det strukturer træningen mod vores fælles mål og giver samtidig en god holdånd.

For at alle på holdet kan yde sit absolut bedste, skal servicen naturligvis være i top. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet i alle aspekter af processen. Vi bliver fulgt tæt af servicebiler med et team af kompetent personale. Samtidig samarbejder med vi med gode, lokale hoteller, der minimum har tre stjerner. Så hop på cyklen og tag udfordringen op med os – vi glæder os!

Velo Challenge Rytter

Peter Bøtcher
Ejer og passioneret cykelrytter

”For mig er Vélo Challenge er ikke blot et rejsebureau, men en livsstil.
Cykling er frihed, oplevelser og ultimative udfordringer.”

E-mail: Info@velochallenge.dk
Telefon: 7174 2747

Back To Top
X