fbpx

SKAL VI ARRANGERE jeres NÆSTE Cykelevent?

I Vélo Challenge har vi specialiseret os i at skræddersy cykelevents i hele Europa. Vi har rekognosceret mere end 7000 km ruter i hele 10 forskellige lande, og vi planlægger alle aspekter af vores events ned til mindste detalje – du skal blot fortælle os, hvad dine behov er, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vélo Challenge er et registreret rejsebureau, og vi er med i Rejsegarantifonden. Vi har arrangeret events siden 2018 og kan tilbyde jeres gruppe alt fra rejser i Europa til weekend- og endagsture i Danmark. Det unikke ved vores gruppekoncept er, at I bestemmer hvor, hvordan og hvornår, jeres event skal afholdes, og vi assisterer med vores ekspertise i processen, så I får den bedst mulige oplevelse. Det har ikke nogen betydning, om I er en cykelklub, et cykelnetværk eller en gruppe venner. I skal dog minimum være 10 personer. 

rejser i Europa

Rejser med fast base på et hotel til en populær cykeldestination eller en challenge tilpasset jeres niveau, hvor gruppen har en ny destination som mål hver dag.

Weekendture

Et ”kort” get-away for jeres gruppe på en eller to overnatninger. Weekendture kan være et godt alternativ til en udlandsrejse, hvor jeres gruppe har god tid til både at socialisere og netværke. 

Endagsture

Endagsture på racer, gravel eller banecykel. Cykling er naturligvis i centrum, men også rammerne før og efter cykling er en stor del af vores endagsture. 

… eller PRØV KRÆFTER MED EN ETAPE-CHALLENGE

Vi er eksperter i at arrangere ture med et udfordrende aspekt, hvilket giver et mål, som deltagerne kan træne og se frem mod. Definitionen af ”udfordrende” afhænger af niveauet i jeres gruppe, og det vigtigste er, at ruterne er tilpasset jeres niveau. 

Ud fra vores Trans Europe North/South eller East/West rute vælger I, hvilken del I ønsker at køre, og hvor lang tid I ønsker at bruge. Ruterne er alsidige med flade, kuperede og benhårde bjergområder. 

Vélo Challenge kan sørge for ruter, hoteller, transport, cykeltransport, forplejning og servicecrew. Vi kan tage os af alt det praktiske, så i kan fokusere 100% på etaperne. Ud over afholdelse af jeres event kan vi også hjælpe med alt det adminstrative i forbindelse med tilmelding og betaling.

Vélo Challenge kan sørge for ruter, hoteller, transport, cykeltransport, forplejning og servicecrew. Vi kan tage os af alt det praktiske, så i kan fokusere 100% på etaperne. Ud over afholdelse af jeres event kan vi også hjælpe med alt det adminstrative i forbindelse med tilmelding og betaling.

Transport

Vi arrangerer transport til den pågældende startdestination og retur fra måldestinationen efter gennemførelse af jeres grupperejse.

Hoteller

En cykelrytter skal sove godt, da det er vigtigt for at kunne restituere optimalt, derfor udvælger vi nøje de hotellerne, der benyttes på jeres grupperejse.

Forplejning

Vi kan stå for alle måltider. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden tilberedes af vores eget personale. Typisk har vi tre planlagte stop; to korte vandpauser og en længere middagspause.

Cykeltransport

Vi ved, hvor meget din cykel betyder for dig, og derfor transporteres den på separate holdere, så den ikke er i berøring med andre cykler. Opsamling/afhentning af din cykel aftales efter behov

Serviceteam

Vi kan stille med et kompetent serviceteam bestående af cykelmekaniker og/eller massør og/eller servicemedarbejdere. Teamet følger dig og dine holdkammerater i vores servicebiler, som også transporterer bagage mellem hotellerne – det skal du som rytter naturligvis ikke selv bære rundt på. 

Holdkaptajnerne

Holdkaptajnernes vigtigste opgave er at sørge for, at etaperne forløber sikkert og planmæssigt. Herudover er de rejseledere og er ansvarlige for, at alle deltagerne har det godt og får en oplevelse for livet.

Administration

Ud over det praktiske under rejsen kan vi også hjælpe med alt det administrative i forbindelse med tilmelding og betaling.

Bestil eventkatelog

I vores eventkatelog kan du læse mere og få inspiration om rejser i Europa samt weekend- og endagsture i Danmark.