fbpx

SKAL VI ARRANGERE DIN NÆSTE GRUPPEREJSE?

I Vélo Challenge har vi specialiseret os i at skræddersy cykeludfordringer i hele Europa. Vi har vi rekognosceret mere end 7000 km ruter i hele 10 forskellige lande. Vi planlægger alle aspekter af rejsen ned til mindste detalje – du skal blot fortælle os hvad dine behov er, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi er eksperter i at arrangere ture med et udfordrende aspekt, hvilket giver et mål som deltagerne kan træne og se frem mod. Definitionen af ”udfordrende” afhænger af niveauet i jeres gruppe og det vigtigste er at ruterne er tilpasset jeres formåen. Det har ikke nogen betydning om I er en cykelklub, et cykelnetværk eller en gruppe venner. I skal dog minimum være 10 personer.

 Ud fra vores Trans Europe North/South ruter vælger i, hvilken del i ønsker at køre og hvor lang tid i ønsker at bruge. Ruten er alsidig med flade, kuperede og benhårde bjergområder. Vi har udvalgt en række byer, som egner sig godt til enten start eller mål for jeres grupperejse. Start/målbyerne kan i se på nedenstående kort.

I afgører hvilke services der er inkluderet

Vélo Challenge kan sørge for ruter, hoteller, transport, cykeltransport, forplejning og servicecrew. Vi kan tage os af alt det praktiske, så i kan fokusere 100% på etaperne. Ud over det praktiske under rejsen kan vi også hjælpe med alt det adminstrative i forbindelse med tilmelding og betaling. Prisen på grupperejsen afgøres af, hvilke services i ønsker inkluderet.

Transport

Vi arrangerer transport fra  til den pågældende startdestination og retur fra måldestinationen efter gennemførslen af din grupperejse.

Hoteller

En cykelrytter skal sove godt, da det er vigtigt for at kunne restituere optimalt, derfor udvælger vi nøje de hotellerne, der benyttes på jeres grupperejse.

Forplejning

Vi kan stå for alle måltider. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden tilberedes af vores eget personale. Typisk har vi tre planlagte stop; to korte vandpauser og en længere middagspause.

Cykeltransport

 Vi ved, hvor meget din cykel betyder for dig, og derfor transporteres din cykel på separate holdere, hvor de ikke er i berøring med andre cykler. Opsamling / Afhentning aftales efter behov.

Serviceteam

Vi kan stille med et kompetent serviceteam bestående af cykelmekaniker og/eller massør og/eller servicemedarbejdere. Teamet følger dig og dine holdkammerater i vores servicebiler, som også transporterer bagage mellem hotellerne – det skal du som rytter naturligvis ikke selv bære rundt på.

Holdkaptajnerne

Holdkaptajnernes vigtigste opgave er at sørge for, at etaperne forløber sikkert og planmæssigt. Hertil er de rejseledere og er ansvarlige for, at alle deltagerne har det godt og får en oplevelse for livet.

Administration

Ud over det praktiske under rejsen kan vi også hjælpe med alt det adminstrative i forbindelse med tilmelding og betaling.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

7 + 13 =