fbpx

 

Dolomites Challenge

Fra 9. juli TIL 17. juli 2022

Etaper7

Kilometer1180 km

Højdemeter22.000 hm

Lande4

Prøv kræfter med legendariske bjerge i en hel uge!

Du har nu chancen for at prøve kræfter med Dolomites Challenge, som byder på hele 7 bjergetaper. Denne Challenge har specielt fokus på Dolomitterne – heraf navnet Dolomites Challenge, men ruten fører også kommende deltagere gennem de Schweiziske alper. Denne enestående rute strækker sig fra Monfalcone ved Adriaterhavet til Thonon-les-Bains ved Genevesøen. Som deltager vil du på de 1.200 kilometer bestige over 17 kategoriserede bjerge. Etaperne kunne meget vel være en del af en Grand Tour, og du vil på turen blive serviceret, som hvis det var. Dolomites Challenge er for cykelrytteren, der elsker at køre i bjerge og at udfordre sig selv mange dage i træk. Det kræver både fysisk og mental styrke at gennemføre turen. Men din kraftpræstation er det hele værd, når du står på toppen af legendariske bjerge som Zoncolan, Stelvio, Mortirolo Sella Ronda Tre Croci, Gavia, Splügen, Gothard og Furka passet.

tilrettelagte RUTER

Hvad kræver det at deltage?

Lev som en professionel

På Dolomites Challenge får du mulighed for at smage på livet som professionel cykelrytter. Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere alt din energi på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af. På turen er alle måltider inkluderet. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden tilberedes af vores eget personale. Vi vil som udgangspunkt have tre planlagte stop på hver etape; to korte og en længere frokostpause. Alle pauser på turen er med opsatte depoter, hvor du kan fylde egne energidepoter op.

Du og dine holdkammerater bliver fulgt af et kompetent serviceteam bestående af massører, depotfolk og egen mekaniker. Serviceteamet sørger for, at hver rytter får den bedst mulige support til at gennemføre Dolomites Challenge. Under etaperne følger teamet jer på nær hold i servicebiler, og efter hver etape står de klar til at hjælpe.

INKLUDERET I Dolomites challenge

 

8 hotel overnatninger på dobbeltværelse (Minimum 3***)

Alle måltider på etapedagene  (Morgen, middag og aftensmad)

Depotservice tre gang dagligt

To erfarne guider / Kaptajner (Danske)

Serviceteam 

Servicebiler (Opstiller depoter og transport af bagage)

Fly til Venedig lufthavn fra Københavns lufthavn

Fly retur fra Geneve lufthavn til Københavns lufthavn

Lufthavnstransport fra Venedig Lufthavn

Lufthavnstransport til Geneve Lufthavn

Cykeltransport (Opsamling i Vejle og Roskilde)

Fællestræninger og Zwift meet ups

1.000 kr. rabat på vores Sierra Nevada Camp

Tilvalg

Enkeltværelse (Pris kr. 3.000,-)

Cykeltransport til din adresse (Pris kr. 600,-)

Fotopakke (Pris kr. 500,-)

Det praktiske tager vi os af!

Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af.

I fodsporene på cykelsportens største ikoner

Drømmer du om at prøve kræfter med nogle af cykelsportens mest legendariske bjerge? Ser du dig selv i fodsporene på nogle af tidens mest ikoniske cykelryttere? Så er Dolomites Challenge helt sikkert noget for dig! Turen kræver både mentalt overskud og fysisk styrke. Men vi lover dig, at du bliver belønnet, så snart du står på toppen og nyder de fantastiske bjerglandskaber. Der er ingen lette dage på turen, og du er derfor afhængig af dine holdkammerater før, under og efter etaperne. Du kommer heldigvis til at møde de andre deltagere til både fællestræning og træningsweekender i månederne op til turens start. Her får du en unik mulighed for at opbygge gode relationer til de andre deltagere, hvilket blot gør turen endnu bedre. 

FÆLLESTRÆNINGER

Der afholdes fællestræninger, så deltagerne kan danne relationer og træne sammen.

En deltagers beretning

Pris kr. 16.995