fbpx

 

Det fynske loop

weekend camp fyn

FRA 23. til 24. april 2022

Etaper2

Kilometer350 km

Højdemeter2.000 hm

Lande1

Weekend Camp Fyn – Det fynske Loop

Tag med Vélo Challenge når vi kører fyn rundt langs de yderste kroge af den fantastiske ø. Fyn er et helt igennem fantastisk sted med alsidigt terræn fra det flade Nordfyn til det kuperede Sydfyn, og du kan opleve de mange kyster, strande, skove, slotte, herregårde og hyggelige landsbyer på vejen rundt om Fyn. Foruden træning, byder weekenden på fællesspisning og socialt samvær om aftenen, hvilket er en fantastisk mulighed for at lære de andre deltagere bedre at kende.

Fyn rundt på to etaper

Weekend campen er opbygget som et etapeløb, hvor starten går fra Kragsbjergaard i Odense.

På 1. etape kører vi til Kerteminde og videre sydpå langs kysten til Nyborg. Herfra starter den mere kuperede del af ruten, når kører videre mod Svendborg og de sydfynske alper. Etapen slutter på Hotel Faaborgfjord. 

På 2. etape starter vi med at kører mod Assens og videre op langs den fynske Vestkyst til Bogense og videre ned langs Odense Fjord inden vi er tilbage ved Kragsbjergaard, hvor vi kan fejre en veloverstået tur rundt om Fyn.

To forskellige niveauer

Vi kører med to forskellige niveauer gruppe 1 (G1) eller Gruppe 2 (G2).

 • G1 kører med en gennemsnitsfart på ca. 30-32 km/t.
 • G2 kører med en gennemsnitsfart på ca. 28-30 km/t.

Du kan skifte mellem grupperne, så det passer til, hvor godt du er kørende på dagen. De enkelte grupper bliver 10-15 deltagere, så det er sikkert at køre i grupperne og vi samtidig kan tage hensyn til den øvrige trafik.

Weekendens Program

Dag 1

Vi mødes ved Kragsbjergaard i Odense kl. 08.00 til fælles morgenmad og briefing om weekenden.

Kl. 09.30 cykler vi til Kerteminde og videre sydpå langs kysten til Nyborg. Herfra starter den mere kuperede del af ruten, når vi kører videre mod Svendborg og de Sydfynske alper. Etapen slutter i Faaborg hvor vi skal overnatte på Hotel Faaborg Fjord, som med sin unikke beliggenhed har det sydfynske øhav i forhaven og en hyggelig skov i baghaven.

Dag 2

Afgang fra Hotel Faaborg Fjord kl. 09.00

Efter en hyggelig overnatning på Hotel Faaborg Fjord kører vi til Assens og videre op langs den fynske Vestkyst til Bogense og videre ned langs Odense Fjord inden vi er tilbage ved Kragsbjergaard, hvor vi efter et varmt bad kan skåle på, at vi har cyklet Fyn rundt.

Weekenden slutter på Kragsbjergaard ca. kl. 17.00 

 

 

 

Hotel faaborg fjord 

Vi overnætter på Hotel Faaborg Fjord, som med sin unikke beliggenhed har det sydfynske øhav i forhaven og en privat og hyggelig skov i baghaven.

Inkluderet i weekend campen 

INKLUDERET
 • Overnatning på Hotel Faaborg Fjord (Lør-Søn)
 • Morgenmad lørdag på Kragsbjerggaard.
 • Morgenmad søndag på Faaborg Fjord Hotel.
 • Aftensmad lørdag på Faaborg Fjord Hotel.
 • Sandwich på Kragsbjerggaard søndag.
 • Transport af din bagage.
 • Depotservice tre gange dagligt.
 • Parkering ved Kragsbjergggard.
 • Erfarne guider / vejkaptajner.
 • Tilrettelagte Ruter på GPS
hotel Faaborg fjord

En cykelrytter skal sove godt, da det er vigtigt for at kunne restituere optimalt. Derfor bruger vi kun gode hoteller, som vi selv har afprøvet. Du sover på dobbeltværelse med en af dine holdkammerater. Det er også muligt at bo på enkeltmandsværelse.

Vi skal bo på Hotel Faaborg Fjord -> https://hotelfaaborgfjord.dk/

Såfremt enkeltværelse ønskes, tillægges der et ekstra gebyr på kr. 300,-

forplejning

Alle måltider er inkluderet. Morgen- og aftensmad serveres på hotellet, og frokosten bliver serveret på middagsdepotet. På middagsdepotet serveres en sandwich eller en næringsrig salat.  Hertil er der både et morgen- og eftermiddagsdepot som indeholder drikkevarer, brød, pålæg, frugter og lidt hurtig energi.

(OBS: Drikkevarer efter etaperne er IKKE inkluderet i prisen).