Vélo Challenge persondatapolitik har til formål at forklare, hvordan dine persondata indsamles og anvendes i henhold til gældende lovgivning.

Kontakt information

Du er velkommen til at stille spørgsmål vedrørende behandling af dine persondata. Se kontakt oplysninger nedenfor:

Vélo Challenge

Bernhardt Jensens Boulevard 91 10 tv.

8000 Aarhus

CVR-nr: 39664836

Telefon: +45 7174 2747

Mail: Info@Velochallenge.dk

Bruge af persondata

Vélo Challenge anvender dine persondata i to overordnede sammenhænge: Gennemførelse af pakkerejsen og Markedsføring:

 1. Gennemførelse af pakkerejsen.

Dine persondata anvendes til at gennemføre det kontraktuelle forhold, der er mellem dig som kunde og Vélo Challenge som udbyder. Det betyder, at dine persondata bruges til følgende:

 • Identificering og servicering af dig som kunde
 • Fakturering af dit køb
 • Bestilling af hoteller
 • Bestilling af fly

Til at gennemføre det kontraktuelle forhold mellem dig og Vélo Challenge, forespørges følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 1. Markedsføring

Såfremt du har accepteret at modtage markedsføringskampagner, vil dine persondata blive anvendt i denne forbindelse. Du kan til enhver tid framelde dig fremtidige kampagner.

Deling af dine persondata

Deling af persondata sker i forbindelse med udførelse af det kontraktuelle forholder mellem dig som kunde og Vélo Challenge som udbyder. Det betyder, at Vélo Challenge overleverer informationer til tredjemand i forbindelse med pakkerejsens gennemførelse.

Persondata videregives til følgende leverandører:

 • Hoteller
 • Flyselskaber

Dine persondata vil i driftsmæssige henseender blive overladt til leverandører, som hjælper Vélo Challenge i drift af virksomheden. Dette kunne eksempelvis være en grafiker, der udvikler Vélo Challenges hjemmeside. Hertil kan der være private og offentlige myndigheder, hvor Vélo Challenge ved lov er underlagt udlevering af dine persondata.

Opbevaring af persondata

Vélo Challenge opbevarer dine persondata indtil forretningsforholdet mellem dig som kunde og Vélo Challenge ophører. Dine persondata vil herefter blive slettet.

Har du som kunde accepteret at modtage markedsføringskampagner, beholder Vélo Challenge persondata.

Såfremt oplysninger gemmes af hensyn til en retslig forpligtelse, eller af andre legitime forhold, kan opbevaringsperioden variere.

Dine rettigheder

Vélo Challenge vil til enhver tid gratis udlevere de persondata, du som kunde har indgivet. Du kan som kunde tilmed få en udspecificering af, hvilke leverandører dine personoplysning er udleveret til, og hvad de er anvendt til.

Såfremt du ønsker at rette dine persondata, kan du til enhver tid gøre dette. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage, hvorefter brug af dine persondata fra tilbagetrækningstidspunktet vil ophøre. Dine persondata vil herefter blive slettet.

Dette kan du gøre ved at sende en mail til info@Velochallenge.dk

Back To Top
X