fbpx

Coast Challenge Denmark

Fra 11. til 16. sep 2021

Etaper6

Kilometer1.156 km

Højdemeter5.200 hm

Lande1

Danmark rundt på racercykel

Coast Challenge Denmark strækker sig over mere end 1100 km, som skal gennemføres på blot seks dage. På vejen skal vi igennem noget af det smukkeste, mest varierede og udfordrende terræn Danmark kan byde på. Turen kommer til at stille krav til din fysik samt evne til at samarbejde, når du sammen med dine holdkammerater skal køre mellem 165-208 km om dagen. Starten går fra Aarhus eller Odden!

Starten går fra Aarhus eller Odden!

Deltagere som starter Aarhus skal på første etape sejle til Odden Færgehavn og mødes med de resterende deltagere. Dette gøres for at imødekomme deltagere Øst og Vest for Storebælt. Vi laver en fælles fejring af gennemførelsen i Aarhus, og herefter kan deltagere øst for Storebælt sejle til Odden, som en del af pakken.

Sådan kører vi!!

Hver morgen inden etapestart kan du vælge om du kører med gruppe 1 (G1) eller Gruppe 2 (G2). I hver gruppe er der mellem 10 og 20 ryttere.

 • G1 kører med en gns. fart på ca. 30 km/t.
 • G2 kører med en gns. fart på ca. 32 km/t.

Dagligt forløb:

 • Kl. 07.00 – Morgenmad
 • Kl. 08.30 – Etapestart
 • Efter ca. 50 km – Formiddagsdepot
 • Efter ca. 100 km – Frokostdepot
 • Efter ca. 150 km – Eftermiddagsdepot
 • Kl. 19.00 – Aftensmad

Coast Challenge Denmark Program

ETAPE 1 - AARHUS / ODDEN TIL MARIBO

På første etape starter vi ved Odden Færgehavn. Når vi har fået læsset servicebilerne med jeres bagage, sætter vi kursen mod Lolland. Vi lægger hårdt ud med bakker i Odsherred. Herefter flader ruten ud når vi kører tværs over Sjælland.

Deltagere som starter Aarhus skal på første etape sejle til Odden Færgehavn.

Distance: 208 km

Højdemeter: 1.000 m

 

ETAPE 2 - Maribo til Sønderborg

Efter en seriøs omgang øhop på Lolland, Langeland, Tåsinge, Fyn og Als rammer vi Jylland ved Dybbøl Mølle. Herfra kører vi mod dagens etapemål Gram, hvor vi skal opleve sønderjysk gæstfrihed.

Distance: 185 km

Højdemeter: 900 m

Etape 3 - Sønderborg til Søndervig

På tredje etape skal vi for første gang prøve kræfter med den jyske vestkyst. Inden vi når så langt, skal vi tværs gennem Jylland. Vi rammer vestkysten ved Ringkøbing Fjord og cykler herfra langs fjorden til målbyen Søndervig.

Distance: 208 km

Højdemeter: 700 m

Etape 4 - Søndervig til Aabybro

På fjerde etape kører vi til Thy og videre nordpå langs Limfjorden til Vilsundbroen. Herfra cykler vi over Mors til Feggesund. Et Stykke af ruten som er kuperet, men samtidig fantastisk smukt. Fra Feggesund sejler vi med færge tilbage til fastlandet og slutter etapen i Aabybro.

Distance: 200 km

Højdemeter: 1.000 m

Etape 5 - Aabybro til Dronninglund

Femte etape strækker sig langs den jyske vestkyst hele vejen til den populære turistby Skagen, der er Danmarks nordligste by. Fra Skagen kører vi sydpå langs den jyske østkyst til Dronninglund som ligger i  det østlige Vendsyssel.

Distance: 190 km

Højdemeter: 900 m

ETAPE 6 - DRONNINGLUND TIL AARHUS

Sjette og sidste etape til Aarhus. Inden vi fortjent kan kalde os Coast Challenge Denmark finishers skal vi cykle 165 km. i bakket terræn. Ruten fører os ned gennem Kronjylland, tværs over Djursland og til sidst langs Aarhus bugten inden vi krydser målstregen.

 

Distance: 165 km

Højdemeter: 700 m

kilometer

Højdemeter

etaper

Lande

Inkluderet i Coast Challenge Demmark 

INKLUDERET

I kombination med udfordringen skal vi have nogle fantastisk hyggelige dage sammen på cyklen og efter etaperne. Vi udvælger nøje nogle gode overnatningssteder, som kan sørge for gode rammer og omgivelser for turen rundt om Danmark. Vores serviceteam fragter din bagage og sørger for forplejning og support hele vejen rundt om Danmark.

 • 6 veltilrettelagte etaper.
 • 5 overnatninger på dobbeltværelse.
 • Alle måltider (Morgen, middag og aftensmad).
 • Depotservice tre gang dagligt.
 • Serviceteam.
 • Servicebiler.
 • Vejkaptajner.
 • Bagagetransport.
 • Fire færgeoverfarter.
 • Fælles fejring efter gennemførelse.

Drikkevarer efter etaperne er ikke inkluderet!

Hoteller

En cykelrytter skal sove godt, da det er vigtigt for at kunne restituere optimalt. Derfor er overnatningstederne af høj standard. Du sover på dobbeltværelse med en af dine holdkammerater. Det er også muligt at bo på enkeltmandsværelse. Såfremt dette ønskes, tillægges der dog et ekstra gebyr på kr. 2.000,- til pakkerejsen.

FORPLEJNING

Alle måltider er inkluderet. Morgen- og aftensmad serveres på hotellet, og frokosten bliver serveret på middagsdepotet. På middagsdepotet serveres en sandwich eller en næringsrig salat.  Hertil er der både et morgen- og eftermiddagsdepot som indeholder drikkevarer, brød, pålæg, frugter og lidt hurtig energi.

(OBS: Drikkevarer efter etaperne er IKKE inkluderet i prisen).

Serviceteam

Der vil være et serviceteam til stede under hele turen. Teamet består af en cykelmekaniker, en massør og en servicemand. Alt du skal fokusere på er at komme sikkert gennem etaperne og sørge for optimal restitution efter hver dag på cyklen.

SERVICEBILER

Når du kæmper dig gennem de lange etaper er det vigtigt, at du har adgang til forplejning, tørt tøj eller måske hjælp fra en mekaniker, hvis udstyret driller. Vi har to servicebiler med på hele turen. De transporterer bagage, opstiller depoter og assisterer dig på landevejen.

Coast Challenge denmark finisher

Når du cykler ind i Aarhus og dermed krydser den usynlige målstreg, fejrer vi det med hele holdet. Du kan med stolthed i stemmen kalde dig Ride Around Denmark Finisher –  det skal der naturligvis skåles på! Vi fejrer sammen vores bedrift på Aarhus lystbådehavn, hvor vi kan nyde sejrsrusen.