fbpx

ALP CHALLENGE

 

6 pladser tilbage

Fra 17. juli til 23. juli 2022

 

Etaper5

Kilometer720 km

Højdemeter17.000 hm

Lande2

PRES DIG SELV MAKSIMALT MED FEM KONGEETAPER OG 16 LEGENDARISKE STIGNINGER

På fem bjergetaper skal du køre fra Geneve til Nice. Turen går tværs gennem alperne og 16 af de mest legendariske bjerge i cykelsporten skal bestiges på vejen. The Alp Challenge er inspireret af de store cykelløb, der hvert år køres i Alperne, såsom Tour de France, Criterium Dauphiné og Paris-Nice. Du vil som deltager møde de samme udfordringer, som de professionelle ryttere gør i forhold til kilometer og højdemeter – tempoet vil dog være et helt andet. The Alp Challenge er en meget autentisk cykeludfordring, hvor du som rytter vil blive presset maksimalt. Udfordringen er derfor, som med alle rejser udbudt af Vélo Challenge, for den trænede og ambitiøse cykelmotionist.

tilrettelagte RUTER

Hvad kræver det at deltage?

Informationsmøde

Informationsmødet afholdes onsdag den 19. jan. kl. 19.00

Lev som en professionel

På vejen oplever du livet som professionel cykelrytter. Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af. På turen er alle måltider inkluderet. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellerne, og middagsmaden tilberedes af vores eget personale. Vi vil som udgangspunkt have tre planlagte stop på hver etape; to korte og en længere frokostpause. Alle pauser på turen er med opsatte depoter, hvor rytterne kan fylde egne energidepoter godt op.

Du og dine nye holdkammerater bliver fulgt af et kompetent serviceteam med massører, depotfolk og en mekaniker. Serviceteamets vigtigste opgaver er at sikre at hele holdet får den support, som er nødvendig for at gennemføre Alp Challenge. Under etaperne følger de holdet i vores servicebiler og efter etaperne står serviceteamet klar til at hjælpe rytterne. 

INKLUDERET I ALP CHALLENGE

6 hotel overnatninger på dobbeltværelse (Minimum 3***)

Alle måltider på etapedagene  (Morgen, middag og aftensmad)

Depotservice tre gang dagligt

To erfarne guider / Kaptajner (Danske)

Serviceteam

Servicebiler (Opstiller depoter og transport af bagage)

Fly til Geneve lufthavn fra Københavns lufthavn

Fly retur fra Nice lufthavn til Københavns lufthavn

Lufthavnstransport fra Geneve Lufthavn

Lufthavnstransport til Nice Lufthavn

Cykeltransport (Opsamling i Vejle og Roskilde)

Fællestræninger og Zwift meet ups

1.000 kr. rabat på vores Sierra Nevada Camp

Tilvalg

Enkeltværelse (Pris kr. 2500,-)

Cykeltransport til din adresse (Pris kr. 600,-)

Fotopakke (Pris kr. 500,-)

Det praktiske tager vi os af!

Turen er tilrettelagt således, at du som deltager kan fokusere 100% på etaperne og den nødvendige restitution efter hver enkelt etape – det praktiske tager vi os af.

FORBEREDELSE ER ALTAFGØRENDE

Vélo Challenge arrangerer cykelrejser, som udfordrer dig maksimalt som cykelrytter; både fysisk og mentalt. Alp Challenge er ingen undtagelse, og det er derfor altafgørende, at du som deltager investerer i den optimale forberedelse inden turstart. Der afholdes fællestræninger inden selve turen starter. De afholdes ikke blot for at komme i bedre fysisk form, men også for at sikre det sociale sammenhold rytterne iblandt.

FÆLLESTRÆNINGER

Der afholdes fællestræninger, så deltagerne kan danne relationer og træne sammen.

En deltagers beretning

Pris kr. 12.995

Depositum ved tilmelding: kr. 1.995

Rate 1 trækkes 1.3.2022: kr. 5.500

Rate 2 trækkes 1.5.2022: kr. 5.500